Selam hanımlar, nasılsınız?
Ben, idare eder...
Ya konu goze-nazara kaymasın da (Yasak bu tarz şeyler); bilmiyorum hani "Enerji" tarzı bir şey midir, nedir ust uste geldiğinden ben de biraz yoruldum ve sacmalayabilirim, konuyu da bir miktar cekine cekine acıyorum cunku ruhen biraz kotuyum. Bizim aile, ovguyu kaldırmıyor galiba; biri guzel bir şeyler soylediğinde icime bir korku duşer oldu "Şimdi nereden cıkacak ceremesi?" diye. Boyle olmayacak bir ruh haline girdim, tesadufler artınca. Algıda secici mi oldum ne oldum, onu da bilmiyorum. Sanırım birilerinin "Sacmalama Nightcım, cok gecmiş olsun, tesaduf edeceği tutmuş işte art arda, oyle enerji menerji dalma oralara" demesine ihtiyacım var.
Kafamı dağıtmak, yanlarında ağlayıp sevdiklerimin moralini bozmamak icin kendimi buralara vurdum zaten coğunluk, başkalarının dertleriyle kendimi dağıttım.
Size tesaduf eden olayları anlatayım:
1)Annem ve teyzelerim; bir ziyarete gideceklerdi. Telefonda (Her araba başına gecene pelesenk olmuş dilimde, soylerim istemsizce) "Dikkatli gidin" filan dedim. Daha evdeydi, "Dikkatli kullanıyorum zaten" filan derken annem babam atladı "Benden iyi şofor annen" filan diye bir ovgu seli, bir geyik. Akşama kaza ve araba pert haberi. İcinden sağlam cıktılar diye şukrettik, tabi ufak minik zedelenmeleri saymıyorum, Allah korudu diyeyim kısaca.
2)Hafta sonu annemin yakın arkadaşları geldi; ben de cok severim onları bir araya geldik. Cocuğumu uzun zamandır gormemişlerdi "Ayy gozler, burun tamamen sen olmuş Night, burnu pek guzel, yakışıklı olacak kuzum" filan bol bol sevdiler, burun yapısına, yuzune baya ovgu aldı, sevdiklerinden guzel goruyorlar yani sağ olsunlar, oyle super bi cocuk olduğundan değil.
Neyse; aynı akşama, yatağı korkuluklu, bunca sene hic yatağından duşmemiş cocuk, yatağından burun ustu duştu. Ben "Kırıldı burun, ağız diş gitti" diye zaten baya panik oldum fışkıran kanı gorunce, elim ayağım zangırdadı, acile gittik hemen. Kıkırdak dokuda onemsiz bir catlak olduğunu soylediler, teşhisi netleştirmek icin bugun/yarın tekrar doktora gideceğiz. Yine ozetle Allah korudu diyeyim.
3)Gectiğimiz gun, arkadaştan "Bacakların mı incelmiş senin, cok hoş olmuş" vb. bir ovgu aldım (Giydiğim kot guzel gosteriyordu oyle diyeyim, yoksa bacaklarım gayet selulitli), eve donduğumde kc ustu, kolay denk gelmeyecek şekilde merdivenlerden duştum, kotu duştum baya. Allah korudu diyeyim yine, kafa ustu duşmedim bari.
Bunlar şu an en taze ornekler.
Daha da var boyle tesaduf eden...
Oylesine doldum, takılmayacak şeylere takmış bulundum galiba, hele cocuğumun o duşuşunden sonra...
Neyse... Okuduğunuz icin teşekkur ederim.