Selam kk dostlarım. Eski konularımdan hatırlayanlar olacaktır evliliğimde sorunlar yaşıyordum ve eşim dit yemiş bulbul gibi sessizdi bir yakınım bana bir dua tavsiye etti . Allahınizniyle ben hayırlı sonuc aldım. O konuşmayan aman boşanalım diyen kocam dokuldu anlattı. Meğer ne sıkıntıları varmış. Neyse henuz ben karar vermedim barışmak icin ama illa yuvam kurtulsun diyen varsa buyrun . . Bana da bir Allah razı olsun dersiniz, coooook hızlı ve etkili dua biiznillah. Yalniz sadece helÂl eş icin okunmalı.
Bismillahirrahmanirrahıym
Allahummec ’al li min emri haza ferecen ve mahrecen inneke ala kulli şey ’in kadiyr. Allahumme rabbe ibrahiyme ve musa ve rabbe ishaka ve ya ’kube ve ıysa ve rabbe cebraiyle ve mikaiyle ve israfiyle ve azraiyle ve munzilet tevrate vel ’inciyle vezzebure vel furkanel azıymi erini fi menami ma tera li fiyhil hayre vel ’aserat tevekkel ya cibriylu ente ve a ’vanuke bihakkıl aziyzil cebbaril keriymil vehhabil hahhari allahumme elkı mahabbeti annesi ibni kocanız adi fi kalbin anneniz binti sizin adınız bihakkı maliki yevmiddiyni ve bihakkıl hayyil kayyumil vahıdil ehad ve tevekkel ya israfiylu ente ve a ’vanike ve elki mahabbete annesi ibni kocaniz fi kalbin anneniz binti sizin adınız bihakkı iyyake na ’budu ve iyyake neste ’ıynu ve bi hakkıl melikil muktediril mukaddimel mudi ’ul muıydu tevekkel ya ru kıyaiyl ente ve a ’vanike velkav mahabbete fi annesi ibni kocanız fi kalbin anneniz binti sizin adınız allahumme inni eseluke bihakkı nebiyyike muhammedin sallallahu teala aleyhi ve selleme ve bihurmeti hazihis suretiş şerifeti en takdı haceti bilutfike ve bifazlike ya allahu ya allahu ya Allah.
Perşembe ya da pazar gecesi kendi elyazinizla bir kÂğıda yazın 44 kez okuyun. Cevşen gibi boynunuzda taşıyın. Şifa olsun