17 Haftalık hamileyim.12. haftada kontrol icin doktora gittiğimde doktor herhangi birşey soylemedi herşey yolunda gorunuyordu.16. hafta doktora gittğimide hem bebeğimin cinsiyetini oğrenmek istedim hem de aylık konrolumu olurum dedim.Fakat doktor bebeğimin sol bobreğinde 23 mm sağ bobreğinde ise 3,5 mm genişleme olduğunu soyledi.Gebeliğin sonlandırılması gerektiğini soyledi aksi durumda buyuk olasılıkla bobrek yetmezliği sorunuyla dunyaya gelicek dedi.Penatoloğa yonlendirdi bizi.Gittiğimiz Prof. amniyosentez yapmayı onerdi onuda yaptık sonuclanlar 3 gun icinde cıktı genetik herhangi bir rahatsızlığı yok dendi.(down sendromu vs.)Takip edilecek fakat umitlenmeyin pek dedi.Boyle bir durum yaşayan var mı?Herşey Allahtan tabi ama boyle bir durum yaşayıpta bebeğinde duzelme olan var mı?İcim acıyor meleğimi duşunmediğim tek bir an bile yok.Hep en kotusu aklıma geliyor.Olurda zorunlu kurtaj yapılırsa kurtajdan da korkuyorum Allahım kafayı yemek uzereyim dualarınıza ihtiyacım var

Lutfen konuyu taşımayın burda daha faxla kişinin konuyu gorme şansı var belki biri bana yardımcı olabilir