merhabalar;
icimi dokmek icin yazıyorum buraya.
3,5 yaşında bir oğlum var kreşe gidiyor şu an,annemler kayınvalidemler ve biz aynı şehirde yaşıyoruz mesafe olarak ancak birbirimize uzağız arabasız gelemiyorlar bize o yuzden cocuğu sabahın korunde eşim kreşe bırakıyor akşam 7de ben alabiliyorum haftada bir sadece kayınvalidemler alıyor bize yemeğe geliyorlar vs.
annemler gelemiyor,anneannem 84 yaşında biraz rahatsız ona bakıyor,ama cocuğum alınanlarda en son kaldığı icin cok uzuluyor defalarca soyledi bize.
biz de haline uzulerek kendi yaşamımızı yukseltmek adına ev bakmaya giriştik annemlerin bana verdiği bir kısım para vardı ev icin saklamıştım zaten,bir yerden birine yakın oallım dedim baktık da ev ama gel gor ki kayınvalidemlerin orda ev bulabildik hem kesemize gore hem de masraf istemeyen bir ev olduğu icin,kaporamızı da verdik.
ancak annemelre acıklama kısmına gelince aşırı tepki verdiler,sanki onları silmişim gibi davrnadılar,peşinat verince onların yanında ev alma zorunlkuluğumuz var gibi davrandılar bi suru olay oldu,evi alıyoruz ayrı ama mutsuz oluyorum boyle olunca.
kayınvalidem de iyi bir insan yardımcı da olur onu da biliyorlar aslında ama bana hala soğuklar maalesef...