Merhaba sevgili hanımlar,
Kendimi cok kotu hissediyorum.Kuzenim yeni evlendi,bebek bekliyor.Buraya konu acmıştım belki hatırlayanlarınız olur,bunun ruh hastası eski sevgilisi evlenmesine tahammul edememişti.Nikahtan sonraki gun kuzenimin fotolarıyla farklı bir isimle hem facebook hem instagram hesapları acmıştı.O da yetmezmiş gibi benim ve 4 yakın kız arkadaşının fotolarıylada sahte isimli hesaplar acmıştı.Kuzenim eşinin duymasını istememişti ben her ne kadar soyle sonradan duyarsa cok kotu olur desemde...Savcı arkadaşına danışmış o da instagramda acık bir hesaptan alınan fotolar olduğu ve ismini kullanmadığı icin pek bir şey olmayacağını soylemiş dun.Bende şikayetci olamamıştım cunku ss alamadan kapatmıştı benim adıma actığı hesabı...
Bu sabah onlara kahvaltıya gittim.Konu bir şekilde buraya geldi ve kuzenim olan biteni eşine soyledi.O da tabiki de kızdı “Bundan niye şimdi haberim oluyor?” diye.O sıra bende “Aynı şeyi kendi karısına yapsalar napardı acaba.” diyiverdim.Eniştede sordu hemen “Evli mi bu?” diye.Kuzenimde bu adamın kendisine yaptığı olayı anlattı.Şoyle ki kuzenim bu adamla(adam bile demek istemiyorumda) tanıştığında kuzenime “boşanmakta olduğunu” soylemiş.Hatta dava acıldığına dair mahkeme kağıdı vermiş.Kuzenimde bunu avukat arkadaşına vermiş.Araştırınca sahte olduğu cıkmış ortaya ve ilişki de orada bitmişti.İşte eşine bu hikayeyi anlattı.Eşi de bunu yeni oğrendiğine sinirlendi. “Yani sen evli bir adamlaydın ve ben bunu seninle evlenip,cocuk yapıp hayatımı değiştirdikten sonra oğreniyorum oyle mi?” dedi...Bu tepkiyi hic beklemiyordum.Tanıştıklarında zaten boşanma aşamasında olduğunu maddi konuda anlaşamadıkları icin uzadığını soylemişti,evi de ayrıydı halamları o eve yemeğe davet etmişti onlarda ikna olmuştu yani.Eşi sinirle kalktı masadan odaya gitti.Kuzenimde bana kızdı “Evli olup olmadığını niye karıştırıyorsun ki” diye.O da peşinden gitti ama şimdi kusler..Ve ben cok uzuluyorum benim yuzumden oldu diye...Ya boşanırlarsa diye cok korkuyorum..Kendimi hic affetmem.Sizce bu iş nasıl duzelir?Kuzenimde beni suclu buluyor.Ablam gibidir kendisi gercekten cok azap cekiyorum...