İyi akşamlar arkadaşlar. Ben ailemle beraber yaşıyorum annem babam Kardeşim ve ben. Yaklaşık 3 haftadır annemle kusuz. Sebep şu. Annem bu ara evde yemek yapmıyor gunduzleri kursa gidiyor ordan cıkınca arkadaşları ile geziyor ben gelmeden 5 dk once eve gelip temizlik yapmaya başlıyor. Eve en erken ben geliyorum işten 19.30 gibi herkes evde oluyor. Bende bi gun anneme kızdım hergun kahvaltı insanlar bıktı artık kardeşimde babamda ağır işler yapıyor yazık akşam bi sıcak yemek koy diye oyle kustuk. Bi hafta sonra doğum gunumdu. Babam pasta yaptırmış başka ildeki kucuk Kardeşim benim icin gelmiş akşam mum ufledim resim cekelim diyo babam ben istemiyorum dedi annem bende odama gittim. Babam ve kucuk Kardeşim geldi ama yok bende istemiyorum dedim. Kucuk Kardeşim oğrenci haliyle hediye almış. Neyse annemle ağla kusluk devam etti. Ben bu arada eve utu, utu masası ve elektrik supurgesi aldım ihtiyac olduğu icin annem kulanmadı. Cay bardağı kalmamıştı evde aldım paketini bile acmıyor. Cok uzuldum evde yemek bile yemedim 3 haftadır. Neyse asıl uzen konu şu: ailenin buyuk cocuğuyum. 33 yaşında bekar. Benden kucuk erkek Kardeşim 30 yaşında bi tanıdığın kızıyla goruşuyordu. İki gun once kızın ailesi ile goruşmeye gitmişler bende dışardayım babam aradı biz gidiyoruz gibi bişey dedi nereye gittiklerini anlamadım dolmuştaydım. ben geliyorum yoldayım dedim. Eve geldim yoklar. Neyse bunlar 22.00 gibi geldiler biz kızın ailesi ile konuşmaya gittik diye. Haberim yok. O kadar uzuldum ki. Siz olsanız ne hissedersiniz? Bugun babam anneme diyor artık git konuş kızla yoksa artık bu durumlarda var hoş olmaz. Babam zorlamasa konuşmayacak. Bana diyorlar ben sana demiştim evlenecek elini cabuk tut diye. Ben de dedimki benim neye icerlediğimi anlamadın bile. Hala canımı yakıyorsun. Evde kalmış muamelesi yapıyorsun. Hala ağlıyorum ya.