Hanımlar eşim zorla tesettur istediği icin tesetturdeyim.İki yıl flort surecimiz oldu daha sonra evlendik. Fakat evlenince başım acıktı ama hem kendisi istiyordu tesetturu hem de ailesi eşime baskı yapıyordu. Fakat şimdi eşimin tayini cıktı başka bir şehire gideceğiz. Eşimde başımı acmama izin verdi. Sadece tatillerde ailesinin yanına gidince başıma yazma gecirmemi oyle şalla falan uğraşmama gerek olmadığını soyledi.Fakat gonlum başını acmanı istemiyor dedi. Bende gonlu olmayınca ne yapacağımı bilemiyorum.Gercekten Allah rızası icin kapanmış olsam şunu duşunmezdim. Kapalı olunca eşimin yanına kendimi yakıştıramıyorum. Onun yanında sonuk kalıyor guzelliğim. Cunku ovunmek değil gercekten guzek biriyim. Evet bu hoş bir duşunce değil ama boyle duşunuyorum. Birde işin şu boyutu var bir yandan da bir yıl oldu tesetture gireli icimde bir yerlerde bir şey acılmayı da istemiyor gibi. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir de korkuyorum eşime ailesi karına sahip olamadın, sozunu dinletemedin bak acıldı falan gibi laflar edip eşimi de uzmek istemiyorum. Yardım eder misiniz?