Bir adamla tanıştım istanbulun en zengin adamlarından biri sosyal medyadan tanıştık ve muhabbet o kadar guzeldi ki telefonda saatlerce konuşuyorduk.
Daha sonra buluşalım dedik 3 kez buluştuk buluşmalar cok guzel geciyor bende 20 li yaşlardayım o 30 lu aramızda 12 yaş var. Oğlu olduğunu ilk gunden beri biliyordum dediğine gore eşiyle boşanmışlar ( ama ben emin değilim boşanmış olsalar eski eşi hem kendi soyadını hemde bunun soyadını kullanmazdı bunu cok sonra instagramda gordum )
Oğluyla kadın başka şehre gitmişti neyse onlar geldiğinden beri istanbula telefonda hic aramıyor ben aramasını rica ediyorum musait olunca ara diye tamam diyor ama aramıyor asla. Evli diyelim hadi işe gidince neden aramıyor sizce ? Bu evli olduğunu gosterir mi ? Gecen buluşma ayarladık 3 gun sonrasına o gun hadi buluşmuyor muyuz dedim cemiyet toplantısı varmış yeni oğrenmiş yarın olsa olur mu dedi tamam dedim.
Sonra buluştuk biri aradı bu niye arıyor şimdi dedi sessize aldı 10 dakika sonra lavaboya diye kalktı telefonunuda aldı gitti.
Bende 3 gun once beni hic aramayınca cunku arayacam diyor ama aramıyor resmen beni sallamıyor adam ( ama buluşunca bana cok guzel baktığınında farkındayım ) bende beni aramayınca sinirlenip 5 dakikan bile yokmu dedim o da oğlumla oynuyorum yazmış bende salak gibimi gorunuyorum oradan bakınca bence biz artık konuşmayalım dedim o da oğluyla foto atmış istemiyorsan konuşmayız yazmış bende Allah bağışlasın dedim teşekkur ederim hayatım yazmış. Bu adam geri mesaj atar mı ?