Kızlar merhaba ben 31 yaşındayim.Hamilelik nedeniyle işime ara vermek zorunda kaldım ve malesef en az 2 yıl daha calismayacagim.Bu zamana kadar kendi paramı kendim kazandım o yuzden eşten para istemek kısmı nedense beni geriyor...Esim benim kişisel harcamalarim icin aylık 500 tl veriyor.Bunun icin de mutfak alışveriş vb yok sadece benim giyim bakim arkadas buluşması ,gezmevb masraflarım icin...
Ama bende işten ayrıldığım icin eşim sanki zorlanıyor gibi.Bana belli etmemeye calışıyor ama hissediyorum.Bana aylık 500 tl veriyor ama suan icin bu bile yetmiyorken esime bu parayı 300 tl ye indirmesini soylicem.Sizin aylık kişisel harcamalarınız ne kadat arkadaşlar ?ben mi yetistiremiyorum ben mi tuhaflık var anlamadjm.Ama bayanım sonucta illaki ihtiyaclarimda oluyor.Kendi kişisel harcamalarinizi paylaşabilir misiniz arkadaşlar.
Bir de evden iş yapmak istiyorum.Bir yandan da kpss ve bebeğim olacak zor olur mu yapabilir muyum sizden yardım istiyorum.Eşim kesinlikle para lafı yapmaz ama ben cocukluktan beri calıştığım icin babamdan bile para almamisken kova