Pek de onemli bir dert değil ama bugun yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. Binadan komşumun arkadaşına Bebek gormeye gittik arkadaşım tek gitmeyim yanımda arkadaş ol dedi bir gun oncesinden haber verdi bu kişiye. Bende 1 2 defa komsumda denk geldim. Ozellikle 40cikmadan gitmeyelim dedim bebek 2aylik olunca gidelim ddm. Neyse kadına yuk olmayalım diye bir tepsi tatlı yaptim. Arkadaşıma da soyledim hazırlık yapmasın biz biseyler goturelim diye. Yine tekrardan kıyafet yerine bir miktar ucret veriyim ihtiyacını alır dedim. Asıl konuya geliyorum bu kişinin evine yiyip icmeye gitmedik tanışıp sohbet amaclı gittim. Kadın pek hoş guler yuzlu davranmadi cayı zor koydu onumuze , surekli gelen giden oluyor bıktım gibisinden konuştu. Sohbet arasında Arkadasi aradı eyvah yine mi misafir geliyor diye yuzunu buruşturdu. Bu durumu lohusaligina verdim yada tum bebekli annenlere misafir ağır mi geliyor? Benim cocuğum olmadığı icin anlamayabilirim. Bu arada misafirlik konusunda, bende habersiz misafiri pek haz etmem oncesinden haber verilirse elimden geldiğince hazırlık yaparım. Sevmedigim biri bile gelse guzel guler yuzlu agirlamya calışırım. Ozellikle sıkılmasnlar diye sureklili konu acarım. Kimi anneler cocuklarını cok salıyor kirsalar dokseler sesini cıkarmıyor , yinede tatlı tatlı uyarıyorum. İlla insanlarla sıkı fiki olmama gerek yok evime gelen kişiler sayılıdir fakat gelen kisileride guler yyzlu ağırlarim. Sizle nasılsınız peki evinize gelen kişilere misafir sevmediginizi hissettirirmisiniz