İyi geceler hanımlar;
Son 1 haftadır sinirlerim alt ust...Gecen hafta deprem yaşadım,kÂbus gibi bir gece gecirdim.Sonra birkac gunluğune farklı bir şehre gittim.Orda kendime gelmiştim biraz.Buraya dondum.İyi kotu idare ediyordum.Dun gece 2.5 şiddetinde ufak bir sarsıntı hissettiğimde yine sinirlerim bozuldu.Habire sağı solu,eşyaları yokluyorum sallandı sallanacak diye ya da kuşlarımı gozluyorum değişik bir tepkileri,stres halleri var mı diye..En ufak bi seste,titreşimde sıcrıyorum kalbim cıkacak gibi oluyor.Bugun bir uzmanın uyarısını gordum 1000 yılda bir kırılan fay 2000 yıldır kırılmamış her an kırılabilirmiş ve 7.2 şiddetinde bir deprem bekleniyormuş...Bunu okuduğumdan beri nefesim daralıyor,gozlerim kararıyor..Yalnızım..3 tane kuşum var.Ya onları kurtaramazsam diye ağlıyorum.Deprem cantamı hazırladım kaskımı yatağımın kenarına koydum hatta kuşların seyahat kafesini hazırladım fazladan yem koydum.Yani kacmaya hazırım ve diken uzerindeyim her an deprem olacakmış gibi..Sakinleşmek icin her yolu deniyorum korkum olum değil oyle olsa motosiklet tutkunu olamazdım.Yanıma cağırabileceğim ya da misafir olabileceğim kimsem yok..Buradaki son 2 haftam sonra ailemin yanına doneceğim.Tabi annem kuşları istemediği icin onları abime bırakacağım.Bunun acısıda var..Bu korkumu anca ilacla mı bastırabilirim?