Merhaba dostlarım,
Bundan bir iki ay once burada aldatılma şuphemi paylaşmış , kısa surede olayı cozmuş ve akabinde dava acmıştım . Bilenler ,bilir ...
Ve biz Gectiğimiz ay boşandık.
Sizlerden aldığım onlarca duanın verdiği korumayı , rahatlığı oyle cok hissettim ki bu surecte , Allaha şukur depresyonsuz ve dimdik cıktım bu surecten alnımın akı ve ailemin detseği ile .
Şimdi işe girdim , kendi evimde iki cocuğum ile yaşamaya devam ediyorum .Ailem de cocuklara bakıyorlar , her ne kadar yaşlı ve cok zorlanıyor olsalar da idare ediyorlar saolsunlar.
Sorum ise başlıktaki gibi .
Boşanma nedenimiz internette face hesaplar acarak beni aldatması ...Arabada telefon bulmam ile oğrenmiştim durumu .
Eski eşime karşı ne ofke ne kırgınlık ne de sevgi hissediyorum . Benim icin sıfır yani .Ama o ' ailemi geri kazanmak istiyorum , cok pişmanım , acı cektim deyip surekli yeni bir şans yeni bir başlangıc istiyor.
Ben 29 yaşıma girdim .2 erkek cocuğum var 10 ve 3 yaşlarında. Tabiki yeni başlangıclar , mutluluklar yaşamak isterim ama 2 erkek cocuk ile acıkcası evlenebileceğimi dahası evlensem bile mutlu olacağımı zannetmiyorum nedense .
Bu durumda yalnız ve mutlu bir hayat yada eski eşe yeniden verilecek bir şans diye oluşturdum seceneklerimi ama o kadar huzursuz durumdayım ki.
Kalben bunu istemiyorum ama hayat boyu yalnız da olmak istemiyorum .
Bana fikir ve tecrubelerinizi aktarır , fikir verirseniz cok ama cok sevineceğim.
Bu soruyu kendime sormamın nedeni ise 3 yaşındaki oğlumun gece gunduz babasını sayıklaması , sorması vs sanırım .Ailem asla barışmam taraftarı değil , yapan yine yapar goruşunde ama bu fikri duşunmeye değer buluyorum yine de ,kendim değil cocuklarım icin en cok .