Hic bir kadının yaşamaması gereken, asla sebebi ne olursa olsun boyle bir şeyi hic bir kadının hak etmediği iğrenc bir olay.
evet aldatıldım ilkinde affettim cocuklarım var 2 tane. ama bu ikinci defa yapması beni derinden uzdu. iyi bir firmada iyi gelirde iyi bir pozisyonda calışıyorum. bunun artık iyi gelir iyi bir meslek vs. alakası yok. erkeklerin arları catlamış. buna meal veren kadınların namusları parcalanmış. evli olduğunu bilerek boyle birşeye izin veren karşıdaki kadınında mutlu olmasını izleyemezdim.
kadında bir bankada iyi bir pozisyonda calışıyor. genel mudurluğune bir yazı yazdım. aile birliğimizin sarsıldığını boyle bir kadına yaptırım uygulamalarının gerektiğini rica ettim. şuan incelemede dilerimki bu tur insanlar gerekli cezaları alır ve bir nebze de olsa evli erkeklerden uzak durmaları gerektiğini oğrenirler.
Eşime gelecek olursak onuda tum hayatını etkielyecek iyi bir ders verdim. BOŞANDIK. icim soğudumu hayır. dilerim Allahtan yaşattıklarını yaşamadan bu dunyadan cekip gitmezler..
bu tur insanlar ifşa edilmeli hayatları onlarında zehir edilmeli.
peki soruyorum size bir kadına bir kadın bunu nasıl yapar ? suclu erkmemidir kadınmmı?