Yıllardır haberdar olup ara ara forumları okuyup vakit gecirdiğim bu siteye uye olacağımı hic duşunmezdim, ama aklımdan gecirmeyipte başıma gelen her olay gibi; işte geldim burdayım

İtiraf etmeliyim ki; daha once bu siteye girme amacım, benim o an bulunduğum sıkıntılardan cok daha fazlasını yaşayanları gorup bencilce bir teselli bulup, halime şukretmeye calışmaktı. Şimdi burda olma sebebine gelince.. Her yıl yeni umutlarla girdiğim yeni yaşıma sayılı gunler kaldı. Ve bu yıl ilk kez bu kadar beklentisiz ve tamamen boşvermiş bir şekilde karşılayacağım kendisini

Umut etmenin ve beklemenin en cok da hayal kırıklıklarına uğramış olmanın verdiği bir yorgunluğun sonucu bu sanırım.. Bekleme moduna alınmış gibi sanki uzun bir suredir hayatım. Hayat oylece akıp geciyor ve ben kıyısında bekliyormuşum gibi sıranın bana geleceği gunu.. Evet tam anlamıyla bu.. Sıranın bana gelmesini bekliyorum.. Şunu yaşadım bunu yaşadım diye anlatmayacağım şimdi burda (bi ara kesin onuda yazarım ama icimi dokmek icin

), ruhsal olarak sıkıntılı donemlerden gecip atlatan pek cok kadın var aranızda biliyorum ve varlığınız bana guc veriyo, umut vadediyo

İyi ki varsınız.. Belki bir gun bende burda yazdıklarıma bakıp, iyi ki butun bunları yaşamışım ve iyi ki gelip gecmiş hayatımdan tum o insanlar derim.. İşte bunun icin burdayım

)