İyi geceler hanımlar;
Yengem martta doğum yapacak hayırlısıyla.Sezaryen istiyor.Bugun bana doğumdan 1 ay once ve doğumdan sonra benimle kalır mısın,dedi.Abim işi gereği surekli seyahat ediyor ve genellikle yurtdışında oluyor.Yengem kendi annesini istemiyor duğun zamanı kendisini cok uzdu,ağlattı,hic destek olmadı diye.Lohusalıkta annesinin kaprislerini cekemeyeceğini soyluyor.Benim annemde ablamın cocuğuna baktığından gelemez.Geriye bir tek ben kalıyorum ama bu cok buyuk bir sorumluluk.Ben bir de utanıyorum onlardayken tuvalete filan gitmeye,sofraya oturmaya.Gerci biraz biraz aştım bu durumu..

Daha once hic lohusa kadın ve bebek bakmadım ama yengeme hayır diyemiyorum cunku kendisi bana ablamdan hatta annemden daha yakın,ustumde emeğide hatrıda cok aynı şekilde abiminde oyle....
Bu tarz şeyler icin kurs araştırdım ama yaşadığım ilde bulamadım.Bebek bakım kitapları,cdleri filan alacağım bunların dışında kendimi nasıl geliştirebilirim?Neler onerirsiniz?Lohusayken nelere dikkat etmem gerekir tavsiyeler verir misiniz?