merhabalar. burada yazacaklarım kimine gore dert kimine gore değil ama artık cok doldum ve en azından anlatıp rahatlamak, fikir almak istiyorum. 8 aydır bir ilişkim var. en başından beri farklı şehirlerde olduğumuz. bu 8 ay icinde oğrenci olduğum icin-maddi durumlar- sadece 1 kere goruştuk. onda da kendisi tatile cıkmıştı benim şehrime yakın ben 2 saat uzaklıkta olan yere gidip geldim kendisi tatiline devam etti. 3 aydır gormuyoruz birbirimizi. ben ozlemimi belli eden bir insanım sevdiğimi soylemekten cekinmem. kendisi esnaf ve yoğun bunun farkındayım ancak zaten sevgilim kafasıyla mı artık bilmiyorum ama son zamanlarda seni seviyorum bile demekten aciz kaldı. bunu birkac kez dile getirdim gun icinde zaten konuşamıyoruz diye. işten gelir yemek yer uyur. mesaj sayımız 20'yi bulmaz. 20 gunde anca arar babam yanımda arayamıyorum diyip. kısıtlama vs zaten yok. arkadaşlarıyla istediği gibi gezer. diyorum 10 dakika ara cok mu zor ee başım hep kalabalık. bunları soyluyorum tamam duzelicem diyor ertesi gun aynı devam. ciddi duşunuyoruz evlenince de aynısı mı olacak? bu kadar ilgisiz biri evlenince ne kadar ilgi gosterecek ki? evde tek başıma onun arkadaşlarının yanından gelmesini bekleyecek gibi hissediyorum. ne yapmalı?
şimideden fikirleriniz icin teşekkur ederim.