Biz yeni tanıştık hic goruşmedik kendisi 25 yaşında anestezi teknisyeni evlilik duşunduğunu ilk konuşmaya başladığımızda daha arkadaşken soylemişti biz arkadaştan ote olmaya başladık bu sefer evlilik duşuncelerini daha yoğun belirtmeye başladı seninle goruştukten 2 3 hafta sonra birde abinle goruşmek istiyorum hayır işleri fazla uzatmaya gelmez vs boyle laflar demeye başladı hayal kurmayı cok seviyor ama oyle iğrenc şekilde hic sex muhabbeti yapmadı benimle sadece uyumak uzereyken beni arıyor hadi sarıl bana başını omzuma koy op beni vs boyle şeyler diyor bunları konuşuyoruz ben neden diye sorduğumda da hayal kurmayı cok seviyorum zaten uzaktayiz bare hayal kuralım insan hayallerinde olmayan birini nasıl sevebilirki boyle boyle birbirimizi sevmeye basliycaz vs dedi daha once kimseyle sex yapmamış zaten hayatı yaşadıkları buna musade etmemiş ailesi tarafından terk edilmiş kız kardeşiyle yurtta kalmışlar 18 yaşına kadar hep gecim derdindeymis hastalık gecirmiş vs hovarda biri de değil oyle cafelerde orda burda gezen biri değil sabah iş akşam ev bu tarz bir insan sizce benimle ciddi mi dusunuyordur merak ediyorum