Sadece net yorum almak icin yazıyorum.Annem başkasıyla evlenmek istiyor.İlk defa buluşucaklarmış bizimle paylaştı tamam dedik.1 tane kardeşim var erkek onunla kalıyordu.ilk once evlenince buraya yakın bir ilde otururum diyordu.Şimdide sizde aynı yerden ev tutarız diyor.cocuklarımı bırakamam demiş.Ben evliyim cocuğum var,kardeşimde 30 kusur yaşında ama ben annemle aynı yerde durmak istemiyorum.yanlış anlaşılmasın annemden ayrı durmak istemiyorum ama başka adamla aynı yerde annemi duşunemiyorum şu an.babam burda akrabalarımız arkadaşlarım herkes burda.Cok meraklı herkes.Annemle babam boşandığında bile neden diye herkes sordu.Annem istemiyor musun dedi.sen bilirsin ama ben duşunemiyorum şu an dedim o kadar.

Sizce hata mı yapıyorum.Anne sen bilirsin sen nerde mutlu olucaksan oyle mi olsun demeliyim yoksa anne biz zaten kac yaşındayız başımızın caresine bakarız aynı yerde durmamıza gerek yok mu demeliydim.
Ama evlendiğinde evlendiği adamla konuşmak bile istemiyorum.daha boşanmalarını yeni atlattım.annemin başkasıyla evlenme fikrine yeni alıştım,birde aynı yerde onları duşunemiyorum
ne yapmalıyım