Selam arkadaslar... Ben Almanyada okuyorum ve birinden hoşlanıyorum. Bu cocukla ayni universitesinde okuyoruz. Kendisi Azerbaycan ’dan geldi Burda okumak icin. Bi kac ay bakıştık ve sonunda numaramı aldı. Bi kac gun once birlikte kahve icmeye cıktık.
Bana şunları soyledi :
Cok guzel kızsın. Aşık olabilirim sana. Ama ben sana şimdiden bunları acıklamak istiyorum ben Azerbaycan ’a geri donmeyi duşunuyorum mezun olduktan sonra. O yuzden sana Umit vermek istemiyorum birbirimize bağlanmadan hic başlamayalım. Bende tabi şok oldum. Neden o zaman numaramı istedi?

Herneyse cocuğa şunları soyledim: bak ben seni gercekten tanımak istiyorum ve zaman bize gosterir herşey. Belki kafalarımız uyar , belkide uymaz. Eğer uyarsa , bu soylediğin acıklama gereksiz dedim. Seni seversem bende gelirim birlikte seninle Azerbaycan ’a dedim. O tatbiki şok oldu. Harbi delikanlı kızmışsın dedi. Sonra bana dedi sen orda yapamazsın felan filan .. bana bu tur sorular sordu : aşk ne senin icin ? Mutluluk ney ? Gozlerime bakıp durdu ve hep gulumsedi. Baya keyifliydi yanımda .Bi kac saat vakıt gecirdik ve sonunda bana dediği bu : arkadaş kalalım ama fazlası olmaz.ınan bana ben ikimize ıyılık yapıyorum şu an. Bende tabiki uzuldum ve o bunu anladı . Sonra bunu dedi;
Ben kimseyi yarı yolda bırakamam. Istesem şimdi seninle mezun olana kadar guzel vakit geciririz ama birbirimize bağlanırız ve uzuluruz.
şımdi Burda Almanya ’da ıyı bi iş teklifi alsam başka dedi.
herneyse vedalaştık.

benim numaramı halende silmemiş whatsappte. Sabah iki kere isimsiz telefonum caldı ama cıkmadım.Sonra whatsappe girdim Onun en son cevrimici saatine baktım saat 6 da en son onlıne olduğunu gordum.Ve o aramalar aynı saatlerdeydi. O saatlerde beni kimse aramaz sabahin korunde..

Simdi size bisey sorcam ? Bu cocuğu Ben her gun Gorcem unide . Nasil davraniyim? Napiyim? Numarami da silmemış.. ben sanırım cok hoşlandım

bu arada kusuruma bakmayın eğer Cok yazdıysam ve Turkcem az zayıf (