1 yıldan biraz fazla suredir sevgiliyiz. Her gun bakın her gun kavga ediyoruz. En basit konudan bile kavga ediyoruz. Attığı mesaj bie saniye icinde tek tik olmasın kavga ediyoruz. Canım cikolata cektiği icin bime gideyim kavga ediyoruz. Zayıflamak istiyorum diyim kavga ediyoruz. İceriye ailemle oturmaya vakit gecirmeye gideyim kavga ediyoruz. Her saniye kavga ediyoruz. İkimizin de sevgisinden şuphe yok. Ben de cok seviyorum o da cok seviyor. Hatta belki de o daha cok seviyor bilemiyorum. Ama boyle işte surekli kavga ediyoruz. Ben intorn doktorum yarın yani yılbaşı akşamında pediatri acilde nobetciyim. Nobet hani mecburum para alıyorum karşılığında iş bu zorunlu. Ama bana bunun icin laf ediyor. 1 senedir gozum ondan başkasını gormedi. Aklımdan kimse gecmedi. Neden hala boyle ya. İşimde gucumde bir kızım. Dersimi calışırım okuluma giderim bu sene mezun olup goreve başlayacağım inşallah. Bunu mu hakediyorum yani. Bu kadar kavga dovuş bir ilişkide normal midir. lutfen ilişki konusunda tecrubeli olan arkadaşlarım yardımcı olun.

Ben 24 yaşındayım bu sene mezun olup evlenmek istiyorum kucuk bir ailem olsun istiyorum cocuklarım olsun istiyorum. O yuzden bu kadar ısrarcıyım ilk sevgiliminle bu işin olmasını istiyorum. Ona cok guveniyorum onun da bana guvenmesini isterdim sadece.
Olmayacak duaya amin diyorum galiba bilemiyorum.