Kayinvaldemlerle yaşıyorum lutfen linc etmeden once anlayarak duşunun şu surekli boşan diyen tayfa lutfen bir yuvayı yıkmak o kadar kolay değil ben kayinvaldemle elimden geldiğince yardımcı olamaya calışıyorum ama eşim surekli laf sokuyor basından ayrılma ne iş yapıyosa yap elinden al falan dunde boyle bir olay yaşandı akşamları duşa giremiyorum malum aksamlari herkes toplanip tv vs izleniyor bende dun gunduz duşa girdim o esnada kayinvaldem yemek yapmış nohut pişmesi icin ocağa koymuş benim ciktigimda yemek koyulmustu kac dakkalık iş sanki eşim bana akşama ne yemek var diye sordu evde cunki işsiz bende bilmiyorum dedim daha akşama ne yemek yapıldığını bilmiyon dedi konu kapandı sonrasında kayinvaldem calışmayı dusunuyon ya eşin izin vermeden calışaman vs falan bende onaylıyor ama nerde calışacağıma bağlı dedim daha sonra eşim markete cıkmak istemedi bende izin istedim markete cıkmak icin tamam dedi cıktım direk geldiğimde kv kapıyı acar acmaz benim niye haberim yok vs bende kocama haber verdim cıktım dedim her zaman boyle yapar bi yere cıkınca neyse biz esimle odamizdaydik dedim ki hayatim yemek konusunda kusura bakma dustaydim drdim yuzume girmeseydin duşa diyip atarlandi kavga ettik bende ağladım kp camiden eve geldi neyse aile meclisini kurdular kv surekli bize karışıyor surekli oğlunu savunup dolduruyor surekli hepsi bir olup uzerime geliyor akşam misafirliğe gidecektik hicbişey olmamış gibi cıktık gittik geldiğimizde eşim geldi sarıldı bende konuşma benle bana demedigin kalmadı dedim sonra kalktım ben annemlere gidicem orda kalıcam bir sure annemede anlatıcam benimde ailem bilsin o zaman dedim bana donuşu olmadan gidiyon yani vs falan dedi hakkını helal et dedi gozyaşlarıma kadar haram olsun dedim eşyalarımı topladım babası uyuyun hadi diyip ortalığı sakinleştirdi uyuduk o icerde ben yatak odasında objektif bakın lutfen cok yoruldum her kavgada şu boşanma lafının acılmasindan