Nişanlımla benim aileme yakın onun ailesine uzak bir şehirde birlikte yaşıyoruz. Yakında 1 haftalık bir izne cıkacak ama haftasonları sınav ve kurs ile dolu. Yani sadece h.ici izinde. Ben de ona gore program yapıp başbaşa bir yerlere gidelim diye duşunuyordum ama annesi 3-4 keredir cok ozledim gel, ne zaman geleceksin falan diyor. 3 aydır gormuyorlar birbirlerini. Ve kadın yalnız yaşıyor. Benim ailemi ise her ay ziyaret ederiz yakın oldukları icin.
Ben de git istersen izinde dedim. O da beraber gidelim dedi. Daha onceki izinlerinde beraber gitmiştik. Ama her iznimizi orada gecirmek istemiyorum acıkcası. Ona da aynen boyle soyledim. Bir de kayınvalide ile aram iyi ama bir mesafe de olsun istiyorum. Bir yandan anne oğul başbaşa zaman gecirmek isterler diye de duşunuyorum... Gitmek istemiyorum acıkcası. O da cevaben o zaman gunubirlik gider gelirim beraber tatilimize cıkarız dedi. Ben de hic bir şey demedim...

Annesi oğlunu ozlemiş sonucta 1 guncuk mu gorecek? Benim aileme hep gidebiliyoruz o ailesine bir tek izinde gidebiliyor, ben tatil diye tutturursam bencillik olmaz mı? Bir yandan da başbaşa tatile cıkmaya cok ihtiyacım var..

Diyorum ki ben izne cıkmayayım. Yada cıkar evde ders calışırım. O gitsin ailesinin yanına. Ben gitmeyeyim. Tatile de cıkmayalım.. Boyle soyleyeyim ona bu akşam. Nasıl olur sizce? Yol olur mu? Bundan sonraki butun izinlerimiz boyle rezil olmasın sonra???

Not:sorunlarınız vardı ne oldu diyenler olacak. Şimdilik duzeltmeye calışıyor. İyi de gidiyor. Gozlemleme sahfasındayım. Test ediyorum bakalım duzelmesi kalıcı mı değil mi