Şuan oturmuş bir kafede evden aldığım eşyalarla birlikte kahvaltı yapıyorum. Benim defalarca bu yoldan donmemn ve yaşadıklarımdan birikmişlikle bugun olan son nokta oldu ki artık olması gerekiyordu cunku ya olecek ya oldurecektim eşi.Acmaya kaLksam sayfalar yetmez sizide sıkmak istemem. Kendini duşunen bencil para delisi ailesiyle birlikte karakter yoksunluğu yaşayan eş kişisi annemin cekmiş olduğu kredi bir kenara kadının kredi kartına 3 kusur borc yaptı. Neyse huyunu biliyorum odeme gunu geldiğinde surat 5 karış oluyor bana etmediği ve anneme etmediği hakaret kalmıyor şizofrenin. Akşamda oyle oldu odeme son gun son saat gece 10 artık odeyelim dediğim zaman surat gene aynıydı. Başladı o kadar odeyememlere ya sabır dedim sustum aTm başında birikimiz var biraz ailesine borc verdi (zamanında verdiğimiz 40 bin borc hala gelmemişken ve onun haricinde neyse ben soğuk suyumu ictim zaten) ufacık miktar odemeye gonlu yok beyefendinin harcarken iyi. Neyse ben konuyu actım o kadar para verdik alamadık sen kendi kullandığını odemekten acizsin diyerek ve yine her zamanki gibi sinirlendi yuzume vurdu inanın goz altım yuzum cizik kİrpiğimin yarısı kopmuş şaka gibi. O an senmisin bana vuran artık yeter diyerek yumruk tekme ne varsa gecirdim ellerimle suratını parcaladım ben yaptım evet. İnsanlar toplandı ayırdılar. Benimki alın hep kadın hakları diye bağırıyorsunuz diye kendini savunmaya kalktı birde kadın cinayetleri cok olduğu icin korktu o yuzdendir linc edilmemek icin. Neyse iyi insan rolune burunup etraftakileri dağıttı bende taksi bulmaya calışırken tonla kufur etti ağza alınmayacak şeyler. Tutamadım kndimi sonunda dokuldum a dostlar icimde kalan ne kadar kufur varsa saydırdım