Buraları cılgın kıskanclıklarımla dolduracağım sanırım
Onceki konumdan biliyorsunuz, kıskanıp kendi kendimi yediğimi..
Dun nişanlımın calıştığı fabrikaya uğradım cıkışta arabayla hazır onu da alırım gezer dolaşırız diye.
Bir baktım etrafta fıstık gibi hatunlar.. yıkıldım. her gun bindiği servise de goz ucuyla baktım, sarışın renkli gozlu iki tane kız var, bizim yaşlarımızda. Taş catlasın 25 yaşındadırlar. Allah var cok guzeller. Ve her gun onlarla aynı durakta bekliyor, illa ki konuşuyorlardır. Zaten calıştığı kısımda da guzel guzel kızlar var. Gozumle gorunce daha da bi kıskanclığım tuttu. Tabi bunları nişanlıma asla belli etmiyorum ama kıskanclıktan domates gibi kızarıp şişip patlayacaktım az kalsın
Bir de bu arada yuksek lisans yapıyorum, oyle bir saldım ki.. Sırf şu duşuncelerimden dolayı, aşırı yıprattım kendimi. Galiba onlar kadar guzel olmadığım icin hasetliğimden catlıyorum. Ben orta halliyim, ne guzel ne cirkin.. standart bi tipim yani. Kızlardan yana bir şey olmayacağını duşunuyorum ama nişanlımın ilgisini cekerler diye korkuyorum sanırım. Gozune hoş gelir, bakar, belki onlarla muhabbet hoşuna gider aklı kayar gonlu kayar gibi gibi şeyler aklımda..ve en onemlisi ruhum duymaz hicbirini diye korkuyorum. Bilsem zaten def ederim hayatımdan.. her gun hep muhabbet halindeler, gunde sekiz saat.. molalarda her yerde doğal olarak beraberler. Ben ne yapacağım, bu duşuncelerden sıyrılamıyorum. Cok guzelsiniz yaaa nedennn Ne yapsam kurtulamıyorum bu duygudan.. Sizlerle konuşmak cok iyi geliyor