Herkese merhaba yeni uye oldum sırf bu sorunum icin. Tabi rabbim başka dert vermesin hemen ozet geceyim evliyim 24 yaşındayım bir kızım var ailemden 3 4 saatlik uzaklıkta oturuyorum. Gelelim asıl konuma. Bundan 2 ay once babamın akciğer kanseri olduğunu oğrendik (( yıkıldım cok uzuldum bir evlat olarak. Ve babam kemoterapi goruyor iğneler vuruluyor. Birde evimizden bir turlu gitmek bilmeyen bir bayan var. Annem 45 babam 55 yaşında bu arada. Bayan her allahın gunu geliyor. 45 yaşların da vardır. Her gun ama hergun. Babam zaten hasta dinlenmesi gerekiyor sese asla tahammulu yok. Bayan acayip bağırarak konuşuyor sabah 9 10 gibi geliyor gecelere kadar. Bu bauan babamın teyzesinin kızıymış daha once tanımıyorduk ismini duydum ve uzaklarda oturuyordu. annem kızım yuz ifademden anlaması gerekiyor diyor annemin yuzu cok yumuşak ama kadın anlayissiz. Babam zaten zavallım ne desin. ( bayanin eşi olmuş eskiden. Yarın babamı ziyarete gideceğim adım gibi eminim o bayan da orda olacak. Birde kız kardeşim var bekar 17 yaşında. Napayım ne diyeyim. Guzel bir dille soyleyeyim ama ne diyeceği mi bilmiyorum. Lutfen bana akıl verin. Annem de hasta dikiş yapıp satıyor o kadın geldiği icin yapamıyor ne tavsiye verirsiniz bana cok teşekkur ederim. Iyi akşamlar