İyi akşamlar arkadaşlar ben iki yıllık evliyim kızım var instagramda kozmetik sayfası actım.Whatsapp hattını paylaştım erkek urunleri de vardı bir adam astsubaymis sipariş vermek istediğini soyledi ben de tamam dedim sonra muhabbete donmeye başladı Ben bozuntuya vermemeye calışıyorum. Sonra muhabbet aşka donunce Ben ona evli olduğumu yapamayacağını soyledim her yerden Engelledim hatta telefonum iki gece ucak modundaydi annemlet de korkmuslar o akşam bana ulaşamadıkları icin.Tam rahatladı dedim.Dun gece o cocukla yakıştığını gordum ve ruyamda korkuyorum.Sonra uyandım şukur ruya dedim.Aksamina bir kız fake hesaptan bana mesaj attı sipariş vereceğiniz hatta ilk aradiginda kız sesi vardı.İkibci aradiginda o cocuktu.ben şok oldum.O da bana aşık olduğunu soyledi.Hatta eşimi tanıdığını falan.Ben "bak bu işin sonu hayırlı değil yapamam ne diyecem bilemiyorum"(kalbini de kırmak istemiyorum cunku hoslanti yok)dedim.A Ma beni ara engelleme dedi yemin ettirdi zorla.Ben ne yapmalıyım?Engellemeli miyim?Ya da kotuluk yaparak kendimden mi sogutmaliyim?Ne yapabilirim?Tavsiye verirseniz sevinirim.