Bu konuyu acarken bile o kadar utanıyorum ki aslında. Ben bu kadar kotu bir insan oldum mu diye. Eski konuları buraya atmayı tam olarak bilmediğim icin ozet geciyorum. Bakire değilim ve kuzenimin tehditle para istemesi ve vermemem uzere butun ailem oğrendi. Beni sildiler goruşmuyorum kendi kendi ailem dahil. Memurum ve tek başınayım. Kendimi ezik ve sanki hic evlenmeyecek gibi hissediyorum. Cunku daha once bir iki kişiye durumu anlattığım da kufurler hakaretler ve tecavuz girişinde bulunmuşlardi ve bu durum beni tamamen ezik ve ozguvensiz hissetmeye itti. Bugun evde otururken benimle aynı yaşta kuzenim anne oluyorum diye bi mesaj atmış. Mesajı gorunce saatlerce ağladım. Saatlerce. Bebeğe bisey olsun asla istemem. Ama kıskandım imrendim daha doğrusu. Sanki ben hic olmayacakmışım gibi hissettim. Benimle aynı yaşta ve bi duzeni var benim arayacak bi ailem bile olmadığı geldi aklıma ben duzelemiyorum. Surekli ıntihar fikri var aklımda baş edemiyorum. Destek alıyorum ama kendi icimde bir duzelme goremiyorum.