Merhaba kızlar bu sene farklı bir şehire atandım
Birisiyle tanıştım kendisi astsubay
Ben 25 o 30 yaşında
Tanıştığımızdan beri cok ilgiliydi bana karşı
İlk başlarda arkadaş olarak gorsem de son zamanlarda ben de ona karşı farklı hissetmeye başladım
Kucuk bir yerde yaşıyoruz askeri rutbe olarak en ust oymuş
Dışarıda buluşamayız beni goren olursa senin de benim de arkamdan konuşurlar hoş olmaz dedi
Ben de onu evime cay icmeye davet ettim
Geldi oturduk sohbet ettik
Giderken ona sarılmak istedim sarıldım ve o beni optu
Hem de ilk buluşmada daha sevgili bile değiliz
İlk başta karşılık versem de cok rahatsız oldum yapacak işlerim var diyerek kibar bir şekilde onu kovdum
O gun hic konuşmadık
2 gun sonra mesaj attı cevap vermedim
Yılbaşı akşamı ben ona mesaj attım yol uygulaması yapıyorlarmış oradan karakola gececeğim dedi baya yoğundu
Perşembe gunu yine ben mesaj attım konu beni opmesine geldi yapmaman gereken bir şeyi yaptın dedim gece saat 11.30 civarında
Uyudu herhalde sabah bana şu mesajı atmış

Sen yaklaşınca bende boş bulundum bir an yakınlaştım. Ama ilk başta karşılık vermiştin sende. Sonrasında boyle tepki vereceğini bilsem yapmazdım.Ozur dilerim.

Bunu gordum bir şey yazmadım.Aradan iki gun gecti ve hala yazmadı benim mi yazmam gerekiyor?Ne yazayım?Yoksa yazmayayım mı lutfen akıl verir misiniz

Kızlar numarasını sildim eğer sebebini sorup merak ederse konuşacağım etmezse zaten yapacak bir şey kalmamıştır

Kızlar sabah onun telefon numarasını silmiştim
Bana boyle bir mesaj atmış kopyalayıp yapıştırıyorum

Numaramı sildiğine gore seni gercekten kırmışım.Ozur diledim ama kendimi affettirmeme izin ver.Musait olduğun zaman istediğin yerde buluşalım konuşalım.Beni yanlış tanımanı asla istemem.Seni kaybetmeyi de istemem...

Ben de haftasonu olabilir diye mesaj attım.İstersen okula geleyim cıkışta konuşalım dedi.Hayır dedim okul icinde oğrencilerim dışında kafamı karıştıracak bir şey olsun istemiyorum dedim.Bakalım kızlar nasipse zaten olur