*** Konu Guncellenmiştir. Yanlış anlamalardan dolayı..
Erkek arkadaşım ukraynaya gitti gectiğimiz hafta ve bende donuşune bir kac saat kala sebepsiz yere arızaya bağlamıştım.
Ukraynada tanıştığı ve ona yardım eden kişiler olmuştu, donduğunde de buluşacaklardı ve ben yine sorun cıkarmıştım. Konunun kıskanclık ile veya guvenle ilgisi yoktur sevgilimin ucak biletlerini ben aldım. Kadını gercekten kıskanmadım goruştuğu adamın eşi ayrıca(Hava limanında tanıştılar, gittiği sure zarfında hava limanına donene kadar ara ara goruşup buluştular)-kıskanmak icin donmesine 1 saat kala gibi bi zamanı beklemem boyle bir durum olsa. Gittiği sure zarfında hic huzursuz olmayıp rahat gezsin diye sık bogaz etmedim bile.
Sonuc olarak arıza cıkarmamın sebebi temelde erkek arkadaşımın yurt dışına yerleşecek olması ve oraya gittiğinde bunu daha sık duşundum. Aynı hafta icerisinde dengesizliğini en başından beri bildiğim bir arkadaşının kız resmi falan gondermesi gibi olaylarla anlık anlamsız tepkiler bulunmuş oldum.
Not : ( Buraya konu acarken ne hissettiğimi ve neden boyle tepki verdiğimi bilmiyordum ve normalde bu tarz tepkiler veren biri olmadığımı belirtmiştim. Kıskanclık olarak algılanması da benim yeterince acıklayamayışımdan oldu sanırım. Yapı olarak kıskanc değilim hayatım boyuncada olmadım ama beyfendiyi birazcık kıskanıyorum his olarak kıskanclığın getirilerine veya yaptırdıklarına yabancı olduğumdan bunu da ekstra belirtmek istemiştim sonucta neden boyle bir tepki verdiğimi bilmiyordum)
Anlamsız olarak sergilediğim tavrın onun yurtdışına yerleşecek olmasından kaynaklıymış. Yardımcı olan arkadaşlara cok teşekkur ederim.