kızlar herkese iyi akşamlar direkt konuya geliyorum. erkek arkadaşımın instagramına girdiğimde geen hafta bi kızla olan muhabbetini gordum. yeni cıkan bi dzi hakkında 3 4 mesajlık bi konuşma fakat konuşmayı başlatan erkek arkadaşım. kızın hikayesine yanıt vermiş. bu konu aklıma cok takıldı ve bir turlu aşamadım. cunku WhatsApptan da konuştuklarını ve o mesajlaşmanın oncesi olduğunu biliyorum fakat konuşmalar silinmiş. nasıl tanıştınız dediğimde net bir cevap alamadım. ve kızın neredeyse tm fotoğraflarını beğenmiş ve yakın arkadaşlarına eklemiş. kıza mesaj atıp nasıl tanıştıklarını ve aralarındaki samimiyetin boyutunu oğrenmek istiyorum. evet hic benlik bi şey değil ama icim icimi yiyeceğine hc tanımadığım bir insana rezil olurum daha iyi. kıza ne şekilde sormalıyım lutfen bi akıl verin

GUNCELLEME

Kızlar sevgilime icimi rahat etmediğin soyledim acık acık yaz kıza gorcem nasıl tanıştığınızı bir de ondan duymak istiyorum dedim. Başta sacmalama ne diyim kıza falan dedi sonra taam madem icin rahat edecek sorayım ama benim dediklerimi aynısını diyecek dedi. ama onu boyle bi şeye suruklemek istemiyorum cunku gercekten tarım değil ama icim icimi yiyor sorsun mu sizce sormasın mı?