21aylık kızım annemdeyim boşanma aşamasındayım. Ev kuytu annem menepozlu.yattığımız oda daha soğuk..bundan bi hafta once annemin gripli hasta arkadaşı gelip hastalığını attı ustumuze kızıma bulaştı boğazları kotuydu atesli idi neyse dr a gittik antibiyotik icirdik.boğazı gectı ama bu sefer balgam olustu.ufak grliyor atamıyor balgam sokucusu var ancak oksurtmeye yarıyor.gelelim ustunde bir. Yelek.esofman altında body .alt kısmında 2 eşofman altı.kızımı yamıma yatırdım altımız battaniye ustumuz battaniye ama kızım ustundeki battaniyeyi inatla atıyor.okuruğu gecmedi orttum hep o actı ve ısınmadı bir haftadır boyle.anbem icindeki balgam yumusasın diye sumuklerini akıtan sığuk algınlığı ve mentollu merhem suruyor sırtına ayağına ama atamıyor.hafta sonu dr a gideveğiz ama ustundeki kıyafetleterağmen ısınmaması tuhaf geldi evde kombi yanıyor ayrıca.anneme de aynı hasyalık bulastı oksuruyor duzelemiyor ilac icse de
Kombiyi yukselttirniyor.bizi gonderdiği odada duvara yastık tıksak kızımla yatacak yer kalmıyor yastıjlar ile oynuyor kızım zaten.
Bendene kadar sıkışınca anneme veriyormuş gibi gorunsemde yarm yamalak uyku ile 7.30-17.30 calışıyorum.
Şu bi senede annemi de eski kocamı da iyice oğrenmiş oldum.annem yanımdaymış gibi gorunse de herkes kendi derdinde.evin her seyine katkım olsa da kızıma baktığını kaka kaka bi hal oldu eve gelince hep yaramazlıklarını anlatıyor.kaldı ki kardesimin buyumesine şahidim kendi kızım melek kalır kardeşimin bebekliği yanında.