Merhaba hanımlar 1 hafta once taşındım.yan binamda eşimin arkadaşı oturuyor onlar vesile oldu bu eve gelmemize.diğer evimiz rutubet olmuştu acilen cıktık.eşimin arkadaşının hanımını 1.5 yıldır tanıyorum.biraz değişik huylari var birlikte goruştuğumuz 2 kişi daha vardı onlar huyunu sevmedi arkadaşlık etmedi,gelip gitmeyi kestiler.onlardan birine giymedigim kiyafetlerim var versem giyer misin diye biraz da ısrarla sormuş o da tamam demiş.daha sonra gonlunden ne koparsa kıyafetler icin para verir misin demiş.arkadaşım cok sinir oldu odur budur kesti gorusmeyi kıyafetleri geri verdi.ben de bir gun olsun ne onu cağırdım ne kendim geliyim dedim.o tanidigimdan beri sık sık arar cagirirdi artık zorla giderdim defalarca soylemesinden sonra.kapıyı calıyorum mesela kayınvalidesi evde duydu ama acmadı diyor.yağmurda cocugumla beklemistim aramıştım oyle acmıştı.o kadar ısrarla cagirmasina rağmen bir gun yanımda doğru duzgun oturmadı duzgun sohbet etmedik .buraya tasindigimdan beri her gun arıyor ben acmazsam eşimi ariyor oyle gecerli acil sebep te yok taşınır taşınmaz başladı yerlesince kahvaltıya gelelim.yarın musaitsen gelelim kahvaltıya.pazar gunu sizde yemekteyiz.her seferinde geri cevirdim evimin işi bitmedi cocuğum hasta diye.her gun muhakkak mesaj atıyor o an gorup yazmazsam ust uste cağrı atıyor gormem icin.daha once de onun yuzunden bi kac sefer zor durumda kaldım gitme gelme ısrarı yuzunden.gecen ona soyledim artık sinir olduğumu işlerim var kızım durmuyor sen de ust uste arayinca sinir oldum diye.haklısın ben de hamilelikte sinirliydim dedi.sizce ben bu arkadaşa derdimi nasıl anlatmaliyim boyle sıkıntılı bi goruşme istemiyorum şu an tamamen hayatımdan cıkarmak ta istemiyorum ama her gun araması yazması beni bunaltıyor işimin gucumun arasında