Eşim savaş bolgesinde gorevde. Cok zor şartlarda calışıyor. Intenetten biriyle tanışmış kafasını dağıtmak icin. Kadın bunu cok iyi anlamış sohbetleri ilerlemiş falan. Kadına cicek gondermiş iş yerine. 2 aydir bana soguk mesafeli davraniyordu. Ben mailinde tesadufen gordum cicegin kartini ve kriz koptu.

Benden ayrılmak istediğini bir an once boşanmak istediğini o kadının kendisine cok iyi geldiğini yaralarını sardığını benim hep naz kapris yaptığımı birbirimize saygımizin olmadığını soyledi. Bana zorla boşanma davası actırdı. Uzatsam hakaret edecek duruma getirecekti olayı. Davamız 1 ay sonra. Ve ben onu 4 aydır gormuyorum cok ozluyorum. Telafisi olmayacak birbirimizi affedemeyecegimiz durumlar yaşadık. Aileler arkadaşlar herkes dahil oldu surece benim krizlerim yuzumden. Ben deli gibi dolanıyorum ortalıkta. Daha 4 ay once birbirimize sarilarak otogarda ağlayarak ayrılmıştık. Bana cok zor gunler gecirdiğini ve ayakta durabilmek icin bir destek aradığını benim huzursuzluklarimdan sikildigini o kadinla ciddi bir şey duşunmediğini soyledi. Sadece vakit geciriyorum dedi. Ben hayatimin bir anda tepetaklak olmasina sadece bakakaldim. Elimden hicbir sey gelmiyor. Canım acıyor. Cok canım yanıyor. Ben kocamı seviyordum yaa. Biz tartisirdik kavga ederdik ama mutluyduk .bu gorevi bitince ev alacaktık. arabamizi degistirecektik. Başka bir sehire yerleşip mutlu olacaktık. Cok canım acıyor