Merhaba değerli kk uyeleri

fırsat buldukca girip okuyordum ama nasipte uye olup akıl almak da varmış once kendimden bahsedeyim universitede hemsirelik bolumunden yeni mezun olmuş kpss sınavına hazırlanan fakat atanma ihtimali duşuk olan biriyim. Gorucu usulu ile karşıma birisi cıktı cocuk iyi birisi gorunuşte, dış gorunuş olarak iyi, ailesi aşırı iyi duruyor beni surekli arayip mesaj atiyorlar (bu kadar iyi olmasi beni bile sasirtti ki ben normalde oyle sansli bi insan degilim) hatta hemen nişan soz yapmak istiyorlar ee sorun ne derseniz sorun yurtdışı olması yani olursa eğer gurbete gitmek zorunda kalacağım. Ben ailesine cok duşkun biriyim yapabilir miyim bilmiyorum yeni dil,yeni insanlar vs ailesi Turk fakat doğma buyume orda yaşıyorlar akrabaları felan hep orda, cocuğun orada kendine ait şirketi var o yuzden bırakıp da Turkiye'ye yerleşme gibi bi şansı yok maddiyatına guvendiği icin istediğin zaman Turkiye'ye aileni gormeye gidebilirsin diyen birisi ama ben gidersem mesleğimi orda yapamam zaten calışmamı da istemez gibi duruyor yani hem ulkemi, ailemi, mesleğimi bırakmak zorunda kalacağım benden buyuk fedakarlık bekleniyor bi yanımda burda olsan da kotu biri cıksa daha mi iyi olcak sanki diyor pişman olmaktan da korkuyorum ayy bilemedim yurtdışına gidenler ya da benim yerimde olsaydınız napardınız değerli yorumlarınızı bekliyorum yorduysam affola okuduğunuz icin teşekkurlerr

)