Arkadaşlar boşanma asamasindayim.
Annemde yaşıyorum.
Davada daha ilk duruşma oldu davayı o actı.
Baştan anlaşır gibi yapıp eşya vermek istemedi. Sonra kendi dava actı.yalanci şahit getirdi filan.
Ustune olan arabayı babasının ustune gecirdi ben pay almayayım diye.
bedavaya yine anlaşmak isteyip fırıldak gibi donekliği cok oldu.
En son birikmiş nafakayı odemeyebiliyormusum dedi.avukatim icra ile aldı.2.450 odeyecekken harcları ile 3000 odedi bendende harc kesilince elime 2.375 gecti.gecen birikmiş nafakayı kastederek daha alacak bisey mı kaldı babamla kavga ettim evi boşaltmak istiyorum.anlasmali boşanalım herkes eve aldığı eşyayı alsın dedi.(Daha oncede boyle yapıp benim aldığım koltuk takımıni vermek istemedi beyaz esya firin ocak halilarin cogunu o almisti simdi guvenemiyorum)
Hic benden kacırmak icin babasinin ustine gecirdigi arabadan bahsetmiyor.
Neyse biliyorsunuz toki başvuruları var.benim hayalimdi ev sahibi olmak.okudum şartları ama iyice soruşturmadan atladım bankaya gidip bin lira ile başvuru yapacaktım.gise memuru senin kocan senden once başvurmuş kabul etmiyor sistem dedi. E dedim ara karar verildi ayrı yaşıyorum.adam dedi onun bir gecerliliği yok resmen boşanmis olman lazim dedi.
ben bu konu hakkında toki destek hattı ve toki genel başkanlığına ulaştım.telim aramadı annemden aradım 444 lu numarasını.
-bana da oradan ona benzer bir şey deyip kura dan cıkarsa sozleşme imzalamak zorunda.
-imzalarken senden gelir belgesi istemeden olmuyor. -Hakkini kaybediyor.gelir belgesi getirmezse diyor.
-olaki verdin gelir belgeni ardından dilekce evlilik cuzdanı fotokopisi dilekce ile toki daire başkanlığına yollayıp şerh koyduruyorsun.kimseye devredemez.odeyip bitirince de boşanma esnasında 2 ye bolunuyor dedi.
-Olaki anlaşmalı boşanabildiniz 15 ocağa kadar yine nufusa yansıması 15 ocagi gececeği icin yine olmaz.
-ıcimden dedim bende yapsam aynı şey bana da gecerli olacak.

-şimdi bu adamın amacı ne olabilir başvuru yapmış.
-bensiz kura olsa da sonu yok işin acaba benden gelir belgesini alıp başkasına devretmek icin kandırmaya mi calisir?
-Annesi babasının birer ev ustlerine var zaten onlar basvuru yapamaz.yoksa evleri ufak oğullarının ustine mı gecirirler.?
- eski kocam ve ailesinin amacı ne olabilir?