UNLULERİN YALANLARI
Cuneyt Arkın
Vucudundan kurtul. Sadece zihnin ve ruhunla yaşa... O zaman toprağın altında nefes alabilirsin...(Cuneyt Abi sen hep Kara Murat olarak kalmalıydın.)
Deniz Akkaya
Bircok arkadaşımın icime girmesine izin verdim, ve ben oyle her arkadaşımı icime alan biri değilimdir...(''icime almak'' derken nası yani?)
Doğuş
Muzikte tek eksiğim opera...(Zaten sen mukemmelsin de değerini bilen yok.)
Gamze OzcelikKucukken bakkaldan sakız calıyordum. Bakkal beni yakaladı ve evdekilere şikayet etti. Aileme, "Bakkal yalan soyluyor, sakızları ben calmadım" dedim. Oysa yalan soyleyen bendim. (Mağdure Bacı'nın anısı ne hoş değil mi? Baklava caldıkları icin 9 yıl yiyen cocuklar cıktı mı? Bilen var mı?)
Kadir Copdemir
Direk olarak yalan soylemektense kıvırmayı tercih ediyorum. Buyuklerimden oğrendiğim bir şey var. Eğer uc kağıtcı olduğunu bildiğin biri senden borc isterse ellerini acarak 'Valla elimde yok' de. O anda elinizde para olmadığı icin bu durumda soylediğin yalan olmaz. (Delikanlı ol ciğerimi ye.)
Eyşan Ozhim
Gelen bir telefonu bilerek acmamışsam daha sonra konuştuğumuzda "Toplantıdaydım" diyebilirim.(NATO guvenlik ve işbirliği asamblesi gibi felan.)
Ebru Destan
Yalanı hic sevmediğim halde bir randevuya gec kaldığımda sıkca başvuruyorum. Bu gibi durumlarda 'Trafikteyim' yalanını sıkca kullanıyorum.(Ben soylesem kimse inanmaz. Nerde kaldı eşitlik?)
Kenan Doğulu
İlkokuldayken babamın cok sevdiği kravatını alıp 'Oğretmenler Gunu'nde oğretmenime hediye ettim. Babam birkac gun sonra kravatını sorunca da 'Ben gormedim' dedim. (Abi sen babadan zengin değil misin? Mesele bu değil yasak olan her zaman caziptir.)
İpek Tuzcuoğlu
Lisedeydim ve hic okulu kırmamıştım. Artık dayanamadım. Gozumu karartarak annemin imzasını taklit ettim ve mudure izin kağıdı goturdum. Kağıtta ailemin izniyle bir gun okula gelmeyeceğim yazıyordu.(Detaya takılıp ozu atlamayalım. O gun neredeydin?)
Guzide Duran
Oyle bir sivilce ilacı kullanıyorum ki bir sene icicem bir daha omur boyu hic sivilce cıkmayacak. İşte oyle bir sivilce ilacı aldım ben...(O zaman cildiye uzmanlarını koyalım kapıya ne gerek var ki.)
Hande Ataizi
Bu tokat olayından sonra hayata bakış acım değişti, artık her şeye daha pozitif bakıyorum...(İşte zuğurt tesellisi diye buna derim ben.)
Nadide sultan
Cok mutlu oluyorum yaşlılarla birlikte olmaktan.(Yanlış hatırlamıyorsam bu hanım bir zamanlar yaşlı babasıyla ilgilenmediği icin haber olmuştu. Ya haber yalan ya da Nadide.)
Nilay Dorsa
Picasso'yu tabii ki tanıyorum. Yurtdışında birkac yerde karşılaşmış olabiliriz...(Cıplak pozlarınının arasında yağlıboya da varsa kesin karşılaşmışsınızdır.)
Nurseli İdiz
Ataturk yaşasaydı, magazin gazetecileri onun da bir frikiğini yakalardı...(Ne yani her unlunun kapısında bir gazeteci nobet mi tutuyor? ''Frikik'' adı altında poz vermezseniz olur biter.)
Nukhet Duru
Ses, bedende en gec yaşlanan organdır...(Bi kere organ değil. İkincisi bu tesbiti nasıl yaptınız ki?)
Ozcan Deniz
Valla kıllarım diken diken oldu...(Metro olacam diye ala ala kıl mı kaldı sende?)
Serdar Ortac
İlham kaynağım şu gorduğunuz Boğaz. Bu deniz, okuze bile ilham verir...(Vermez abi, bi adam okuzse ne yapsan vermez. Bu arada kızların hic mi rolu yok ilham mevzuunda?)
Seren Serengil
Annem hakikaten cok kaliteli bir sanatcı annesi...(Seren Hanım, kim bu değerli kardeşiniz?)
Şenay Akay
Erkeğimi asla kahvaltısız bırakmam!..(Demek ki hic uyumuyor. Epilasyondu makyajdı derken kahvaltıya ancak sıra gelir.)
Tuğba Ozay
Uzun vadede politikada iyi şeyler yapmak istiyorum. Manken arkadaşlarım da bana destek oluyor...(Senin siyasete ''Soyunacağın'' gunu bu millet ozlemle bekliyor.)
NOT: Alıntıdır. Forumda Arattım Hata Verdi. Daha Once verildiyse Affola.
Replerinizi Bekliyorum
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Bakın Unluler Ne Yalanlar Soylemiş :)