Dedim ve girdim tribe..
Aslında herşey 1 sene once başladı. Eşimle evlendik. Yaklaşık 5 6 ay sonra eşimin hic tanışmadığımız kuzenleriyle tanışmaya gittik.
Yaş muhabbetlerinden acıldı konu. Herkes aaa biz seni x'le (eşimle) aynı yaşta sanıyoduk diye patladı olay.
Eşim 30 ben 26 yaşında.. bozuntuya vermedim guldum gectim kakara kikiri.. ama icime oturmadı desem yalan olur..
Zaman belli ki bana tokadı vurmuş ama ben farkında değilmişim.. birileri zonk diye soyleyince bende aydınlandım..
Bugun yine beynimde şimşekler caktı.. iş yerinde cok samimi olmadığımız yaşımı bilmeyen insanlarla aynı ortamdaydık.. yine malum konu acıldı.. ve herkes yine şok.. benim 26 olduğuma.. 30 gosteriyosun muhabbetleri.. bunu diyen ve onaylayan 5 kişiydi.. yani ortamdaki herkes.
ben yine en sahici sahte gulumsemelerimi takınarak ne tribe gircem canım edasındayım..
Ama girdim işte..
Belki onlarda farketti sonra olgunsun anlamında diye cevirmeler falan oldu ben hala guluyorum tabi..
Hatta biri biraz kilolusun ondandır belki diyerek tuy dikti ustune. Azını burnunu kırdığım.
Niye boyle oldu ki noldu ki ya

Ne bileyim cilt bakımı falan mı yaptırsam
Kırışıklığım falan hic yok aslında.. cildim kurudur baya baya. Ne kadar nemlendirsem de kuruyum..
Boy 1.70 kilo 63
Spora başladım zaten
Sigara kullanıyorum o da etkiliyodur elbet..
Ayy bilemedim yani.. size de yaşından buyuk gosteriyosun diyenler oluyo mu tribe giriyo musunuz boyle