Değerli KK uyeleri ,
Aynı kişi ile 3 kez evlendim. Her seferindeki sebep aldatmalar.( Tabi basit değil hamile bıraktığı kadınlar.Bebek aldırmalar boyutunda ) Tek bir kadın değil. Yuzlerce kadın. İlk boşandığımızda nişanlandı ayrıldı.Bana dondu.İkinci boşandığımızda evlendi 2 yıl evli kaldı cocuk aldırdı. Bana dondu. 3.evlendiğimizde yine uslanmadı ama bu defa caremiz yok insan icine cıkıcak durumumuz yok diye boşanamadık. Bu nickle ilk actığım konuda 1 aydır eve gelmiyordu. Boşanma ihtimalim olmadığı icin takip etmedim.Kor oldum. Aptal oldum. Adam 6 aydır goz gore gore ilişki yaşamış. Hemde evli bir kadınla. Kadınla ilk tanıştığında kadın 5 ay once kocasından evini ayırmış. Resmi nikahı duruyormuş ama. Boşamamış.Bizim ki ile aşk başlamaya başlayınca resmi olarak boşamaya karar vermiş ve mahkemeye hatta birlikte gitmişler. Dava acmışlar. Tabi bizimki ilk hafta evli oldugunu soylememiş. Bir haftada kadını yatağa atmayı başarmış. Bir hafta sonra kadın diyor tabi bunu bir hafta sonra oğrendim evli oldugunu diyor. Bizimki ilk gun soyledim diyor. Neyse ve kadın 6 ay evli oldugunu bile bile devam etmiş ilişkiye. hamile kalmış.Cocugu aldırmış.Bidaha hamile kalmış.Bizimki surekli boşanacağım demiş durmuş. Ama bana daasla boşanmam beni boyle kabul et diyip durdu. Sen mahkemeye gitsende ben boşamam dedi. Eşyalarını kapıya koydum.Kovdum.Her seferinde ona gitmiş. Vs.Vs.Sonuc bizimki kadın cocugu aldırmam doğurucağım dediği zaman bana adam itiraf etti.Anlattı.Beni kandırdı dedi. Doğum kontrol hapı kulladım dedi. Zaten biz artık karı koca değilde sanki annesi ablası ve s.arkadaşı gibi konuşuyorduk. Cunku cocuklar icin birleşmiştik. Bir de kadın mesaj yağmuruna tuttu beni. Bu cocugu doğuracağım dedi. Bizimki bana yalvarıyor. Boşanmıyacağım de diyor. o zaman aldırır cocugu diyor. Kadın demişki eski kocama donucum.Bu cocugu na kakalıcam. O zaten aptal yer bunu. Sende kendi cocuguna başkasına baba dedirttireceğim demiş. Bizimkide olmaz oyle sey aldır demiş.Kurtaj parası gondermiş ..vsvsvs... bir suru mide bulandırcı şey.. Bu olayları ve ilişkisi olduguna dair somut bir ispatı iki gun once cantasında yakaladığım bir aşk mektubu ile oğrendim. Sonra bi hafta duzelmişti.Meğer ayrılmışlar. Cocugu aldırmım demiş.Yalan soyledğini oryaya cıkmış.Bizimkide cocugu kesin olarak aldırp aldırmadığını oğrenmek icin oraya gitmiş. Ve bende o gece mektup yakaladım. eve gelme dedim.Kadın mektubu okudu. sevinmiş. Boşanacak diye ve benim mesajım sayesinde tekrar birleşirtler. Adam derki eve gidip eşyalarımı alıp geleyim. Adam once bağ evine gider. Duşunur.Sonra eve gelir. Ve ben hemen eşyalarını topla defol git derim. O zaman ağlamaya başlar. İşte annem oldu sen meme kanseri oldun aynı sebeple annemi kaybeettim.bunalım yaşadım der. ve beni meme kanseri tedavisinde goğsumun alındı donemlerlde catır catır nasıl aldattını anlattı.. Biz cocuklar icin birleştik dedi. Yani beni sevmioyr.Anladığım kadarıyla kadına laf soyletmediği icin aşık.Aşıksa niye bıraktı bilmem. Bilmiyorum. :Kadına ve adam adama davamu acayım.. Aradan cekilip mutlu mu olsunlar. Şimdi ayrıldılar.bizimkide cocugu aldır dedi ama ... Bu gunaha giremem... Bu canada kıyamam... Ancak dava acarım yada boşarım... siz olsanız ne yapardınz. o hamile kadın icin yuva yıkan kadın icin sizi zaten sevmeyen eşinizi boşarmıydınız....