merhaba fikir almak istiyorum burdan o yuzden sormak istedim. erkek arkadaşım ve ben 29 yaşındayız kendisi avukattı buroda calışıyordu. Farklı şehirlerde başladık ilişkiye lise arkadaşıydık ama her ay goruşmeye calıştık bazen 5 gun bazen bir hafta birbirimizde kaldık tatillere cıktık en yakın arkadaşıydık birbirimizin ikimizin de ilk defa boyle guzel arkadaşlık temelli ilişkimiz oldu. Ama 9 ay surdu. En baştan evlilik fikriyle yola cıktık. Kavgalarımız sık olurdu aslında uzaklıktan kaynaklı sacma sapan şeyler ama hep ustesinden gelmiştik yanyana geldiğimzde cozerdik herşeyi cok sevdiğimiz icin. Kendisi iki ay once calıştığı burodan istifa etti hakimlik sınavlarına hazırlanmak istediği icin annesiyle de tanışacaktık buarada nasip olmadı.
1 ay once sınava hazırlandığı gerekcesiyle tanışmayı oteledi evliliği de tabii.Yanına gelmek istediğimi dediğimde istemiyormuş gibi kacamak cevaplar verdi. Daha sonra sanırım evlenmek istemiyorum dedi birden ben de ayrılalım mı o zaman yani dedim. Beni oyalamak istemediğini bu nedenle ayrılmamızın en doğrusu olduğunu soyledi. Evet bir anda boyle oldu. Başkası mı var dedim ben cok mu kavga cıkarttım ondan mı boyle oldu dedim cabaladım ayrılmamak icin hayır kimse yok sadece eskisi kadar istemiyorum bir ilişki şuan once işimi oturtmalıyım dedi o kadar şaşkınım ki evleneceğiz diyorduk.
Dun aradı 1 ay sonra ayrılıktan nasılım diye merak etmiş geri donme niyeti olmadığını soyledi. Kavga ettik heryerden engelledi beni.
Şimdi size sorum sizce kavgalarımla ben mi uzaklaştırdım onu kendimi suclamaktan başka bir sebep gelmiyor aklıma yardımcı olursanız cok sevineceğim.