Kızlar selam,

Daha once konum vardı yoneticimin bana karşı hisleri var mı emin değildim ve herkes beni dikkat etmem konusunda uyarmıştı, sanki benim olan ilgimden faydalanıyor diye duşunulmuştu.

Gunler gecti ve gecen hafta perşembe yoneticim iş gezisi icin sehir dişındaydı.

İş icin mesajlaştık sabah sınra konuşma soyle oldu;

Yoneticim: X(benim adım)
Ben: efendim
Yoneticim: Neyse sonra soylerim.
Ben: nasıl isterseniz.

sonra 4-5 saat kadar sonra yeniden yazdı,
nasılsın vs derken konuşmamız ilerledi ve beni ofiste gormekten mutlu olduuğunu, beni kaybetmek istemedğini yazdı ve ben şok oldum tabi. cunku flortoz de konuşsa bunu yazmaz sanıyordum. hatta sabah 4te kalkacaktı ve benle konuşmak icin 12 ye kadar uyumadı. yorgundu ama konuşmak icin direndi. derken benden hoşlandığını ve benimle yemeğe cıkmak istediği soyledi bizde cıktık ptesi gunu. hayatından bahsetti kendini anlattı kişiliğini anlattı ilerde sorun yaşamamak icin baştan kendini tanıtmak istediğini soyledi. guzel gecti goruşme ve sonra sarıldı bana ama uzun uzun. sacımın kokusunu derin derin icine cektiğini gorunce cok şaşırdım. sonra işte sarılırken de seni kaybetmek hic istemiyorum, sana sarılmayı o kadar zamandır istiyordum ki cok mutluyum vs. vs dedi. yemekten cıktık yine arabayı yolun kenarına cekti yuzumu okşadı okşadı bırakmak istemedi sarıldı derken oyle ayrıldık.

uzun uzun yazıyorum cunku kullanılmaktan korkuyorum.

ptesi boyle duygu dolu gecti iki gundur ofiste surekli bakıyor ama ofis ortamında kimsenin ağzına laf veremem caktırmamaya calışıyorum. odasına girince kapı kapalıysa sarılıyor ozlediğini soyluyor. ama bugun şehir dışına cıktı iş icin sabah 6 da kalktı arabasıyla gitti ve beni bi kere işle alakalı birşey icin aradı. bende resmi konuşunca kırıldığımı anladı sanırım mesaj attı nasılsın diye iyiyim siz nasılsınız yazdım resmiyetle , o da geri cevap bile vermedi.

boyle olunca diyorum ki sonucta asistanıyım acaba cinsel anlamda bana yaklaşmak icin mi boyle yapıyor yoksa cidden hisleri var mı anlamıyorum.

anlattıklarımdan yola cıkarsanız ne dersiniz kızlar?