Merhabalar,

bugun kendi kendime cok sinirlendigim bir konuyu size anlatmak istiyorum. Sizce ben mi haksizim yoksa cok mu fevri davrandim, lutfen yorumlayin.

Sevgilimle ciddi bir yola girdik. Ailelerimiz tanisti. En son biz erkek tarafina oturmaya gittik. 1 hafta once de sevgilimin babasi bizi arayip, bizim tarafa gelin da yuzukleri alalim dedi. Hangi gun gidecegimize henuz karar verememistik.

Sevgilimin cok fazla iyi taraflari var ve onu seviyorum. Cok iyi bir insandir, merhametlidir, saygili ve sevgilidir ama cok cok cok kotu bir huyu vardir ki asirinin ustunde sorumsuzlugu vardir. Aslaaaa olsede kagit kurek islerine bakmaz. Hicbir isini 50 kere soylemeden yapmaz, bagirmadan cagirmadan hir gur cikarmadan kilini kipirdatmaz.

Bi kac gun once deliye dondum. Ona guzelce sorumlulugu hakkinda konustuktan sonra, aksamina yine hicbir isini halletmedigini soyleyince bende kayis koptu. Ondan ayrildim ve babasini arayip bu isin bittigini, yuzuk almamiza gerek kalmadigini soyledim.
Babasi cok olumlu yaklasti, kestirip atma ben konusucam, yarin gelmesini soyledim, onunla konusup sana geri donucem dedi. Bu konusma persembe aksami yasandi ve bu saate kadar babasi aramadi. Ben de sevgilimi arayip "yarin gel, bende olan esyalarini al. Almazsan hepsini posete doldurup kapinin onune koyucam" dedim. Kendisi babasiyla yolda oldugunu, aricagini soyledi. Ama dedigim gibi su saat oldu...hala bi telefon yok. Benimle dalga gectiklerinin, bunun cocuk oyuncagina cevirdiklerinin kanaatindeyim. Cok sinirlendim hala da sinirliyim, su an beni arasalar hepsine bagirip cagirasim var.

Kiz tarafi benim, aslinda benim naz yapmam lazim. Iki gundur aricam deyip aramamak neyin nesi Allah askina. Ben ayrilmisim, iliskiyi bitirmisim ve erkek tarafi gayet sakin. Arayan, cabalayan yok. Ailemde surekli soruyor aradi mi babasi diye....ne diyecegimi sasirdim.

Ben mi haksizim? Daha fazla mi aramasini beklemeliydim babasinin? Fevri mi davrandim? Sevgilimden babasiyle konustugumdan beri tek bir mesaj gelmedi.