Son gunlerde başımıza gelenler malum ulkecek cok uzulduk.Elazığ ya da cevresinde değilim orada yaşamıyorum.Ama aklıma 17 ağustos Golcuk ve 12 kasım Duzce depremleri geliyor 2 depremi 2 ay arayla yaşadım 6 yaşındaydım gozlerimin onunde bir cami yerle bir oldu.Arkadaşım oldu hamile komşumuz oldu evimiz yıkıldı herşeyimizi kaybettik aylarca cadırda yaşadık. Hele ki yerden gelen o uğultuyu asla unutamıyorum hatırladıkca ağlıyorum.O sene okula başlamıştım korkudan ne okumayı sokebildim ne de hastalıktan duzelebildim cok etkilenmiştim.Şimdi deprem bolgesinde olanları gordukce uyuyamaz oldum gece uyurken soba deprem olur da devrilir mi ya uykuda yakalanırsak da tavan ustumuze cokerse ya duştayken yakalanırsak gibi korkularım var ağlama krizine giriyorum wc ye bile girerken duşunuyorum.Ben 20 yıl once olanlardan bile boyle etkileniyorsam Elazığ Malatya'dakileri duşunemiyorum Rabbim yardımcıları olsun cok zor bu korkularla nasıl başedebilirim ? Eşim işe gitti evde yalnızdan resmen titriyorum dertleşelim mi biraz