Kizlar uyku tutmadı, bana siz de bi destek verin. 3 hafta once tanıştığım ve sevgili olduğumuz kişi bugun bedelli askerlik başvurusu yapacağım, yarısını sen ode yarısını ben odeyeyim diye şaka yollu konu actı. Normalde, ilk tanistigimzdan beri, sert, guclu duruslu erkek profili cizen, hesap odetmem diyen adam neden boyle yaptı Anlamadim. Ailesi var, şirketleri var diye boburlenip duruyordu, deli gibi de calisiyor, otomobil bayilikleri var aile ortakli.. Benim.maddi durumum şukur yerinde, bunu da biliyor.. acaba tanıyıp durumumu oğrendikce şeytan mi celdi aklını? Walla benim jigoloya ihtiyacım yok, cok şukur hoş kadınım da. Sonrasında ben ona tamam tabii ki hayat muşterek vs diyince, olmaz senden alamam falan dedi. Ama bu konu midemi bulandırdı biraz. Bana yardım edin ne olur, sen benim icin değerlisin diyor, seni seviyorum diyor, sosyal medya hesaplarını bile kapattı benim icin.. ama arada beni şupheye duşuren tavırları oluyor hep.. icim bi bulandı bilemedim... gercekten seviyor olsun istiyorum cok mu....