2014 yılında yani daha ortaokul oğrencisiyken actığım bir facebook hesabım vardı. O zamanlarda da sevgili demeyim ama cocukluk aşkım vardı okuldan. İşte hoşlanıyoduk karşılıklı birbirimizden. Actığım hesapta birbirimizi gonderilere falan etiketliyip aşk dolu durumlar paylaşıyoduk

Yani 6.sınıfım sonucta ne kadar mantıklı davranabilirim ki cocukca şeyler yapmışız. Sonra tabi bitti gitti aramızdaki şey,18 yaşındayım şuan, o hesabın da şifresini falan unutmuştum kaldı oyle.
Neyse ben bu gonderileri herkese acık attığımın farkında bile değilmişim sanırım. Şuan internete adımı soyadımı yazınca direkt o hesap cıkıyo kafayı yemek uzereyim. Hayır şuan doğru durust sosyal medya kullanmıyorum bile ama işte o hesabın da şifresi e postası hicbişeyi yok bende, hesabı silemem ama cok utanıyorum yaa okudukca. Ben değilim sanki onları yazan kişi.
Hayır işin kotu yani benle aynı yaşta olan bir kuzenim var gitmiş bulmuş hesabı. Ya 6 senelik bir hesap allah aşkına neyi yuzume vuruyosun ki. Dalga gecmeye falan calıştı uzuldum senin adına yaa falan yaptı. Ben de pek bişey diyemedim ama kotu oldum yani ve utandım. Cok da sinir oldum ya. Keşke bişey deseydim. Şimdi bu utancımı biraz hafifletmek icin yardımınızı bekliyorum