Merhabalar biz esimle kuzeni sayesinden evlendik. Allah razi olsun bize vesile oldu. O benden bi sene once evlenmisti bi sene sonra hamile kaldi. bizde cocuk sahibi olmayi dusunuyoruz ama olmuyor. Hep beni kiskandiriyor sonradan gorme haraketleri vardi. Biz esimle karar verdik tup bebege basvurmaya tabi sorun bende cikti yumurta rezervem azmis ondan olmuyormus.
Bigun hastanedeyim bu kuzen aradi diyor keske tanistirmasaydim sizi Allah sizi kahretsin falan, gereksiz birseye alınmış. Birbirimize kotu laflar soyledik. 2.5 yildir konusmuyoruz ama akrabayiz kolay değil. Bu millete kus olduğumuz sure icinde cok kotu konuştu benim hakkimda.
bu arada benim ikizlerim oldu ikiside ameliyat oldu cok zor zamanlar gecridim hic aramadi bu, devamli ruyama geliyordu, icim el vermedi, yeni dogum yapmis dedim gidip goreyim. Ablama dedim onunla barışmak istiyorum, ablama demiski IKISININ DE YUZUNU GORMEK ISTEMIYORUM... iki gundur sinirden agliyorum keske adim atmasaydim diye simdi kendini bisey sanacak ama ben kinci degilim bu saatten sonra ne yapayim cok ayip etti..