Selamlar hanımlar
2 yıllık evliyim memleketten uzaktayız bayramlarda tatillerde haliyle ailelerimizin yanına gidiyoruz . İlk gunler hep kv kalırım sonra kendi aileme gecerim hatta şoyle ki 10 gun kalacaksak 6 gun kv 4 gun kendi ailemde neyse tum bunlara eyvallah deyip gittim eşimin hatrına kendi ev huzurum icin . En son gidişimizde benim hastane işim vardı kvlerde icerde hazırlanırken kv eşime bende geleyim demiş eşim hayır gerek yok demiş benim bunlardan haberim yok tabii neyse gittik geldik kıyamet koptu evde iceri girer girmez kv başladı bağırıp ağlamaya sen yularını kaptırmışsın git karının annesinin dizinin dibine annem ne alakaysa onu da anlamadım seni aileden ret edecm bi daha evime gelirsen ş.. gibi laflar etti bizde toparlandık cıktık evimize donduk . 15 gundur ne onlar arıyor ne ben arıyorum aramıyor ama her turlu sosyal medyadan her gun ama her gun beni aşağılayan yeren kotuleyen sozler paylaşıyor insanlara beni kotu tanıtıyor sizce ne yapmalıyım aramalıyım benim hic bir sorunum yoktu ve iyiydik olaydan haberim bile olmadığı halde suclu ilan edildim sanki hastaneye gelmesini ben istemişim kafasında ona inanmıs kadın ya cıldıracğm şimdiden yorumlarınız icin teşekkurler