Kızlar merhaba ,
Kısa yazamayan biri olarak baştan soyleyeyim uzun olacak

) başlıkta da belirttiğim gibi bende hiperaktivite ve dikkat eksikliği var. Dikkat eksikliği unutkanlık olarak en cok kendini gosteriyor. Neyi nereye koyduğumu unutuyorum randevuları unutuyorum kacırıyorum vs. Bir de ani parlamalarım vardı esasında onun icin gittim psikiyatriste ve dehb olduğum ortaya cıktı. 2 aydır dehb icin anti depreşen kullanıyorum (dehb tedavisinde de veriliyormuş ) doktorum 1 ay sonra dikkat eksikliği icin de bir ilac vereceğini , ehliyet icin sorun oluşturabileceğini soyledi. Ehliyetim eskiydi zaten değiştirmeye karar verdim ilacı almadan. Bugun sağlık ocağına gittim ama diğer ilac rapora işlendiği icin oncelikle psikiyatriye gitmem gerektiğini soyledi tekrardan :/ 3 tane cocuğum var ikisi okula gidiyor ben goturup getiriyorum , artı calışıyorum , diyalize giren yaşlı bir anneannem var onu bazen getirip goruyorum , annem de şeker hastası ona da elimden geldiğince işlerini halletmeye calışıyorum. Eşimin annesinin de bazen arabayla işi oluyor onu da getirip goturuyorum . Kısacası araba benim elim ayağım resmen. Cocuklarımdan biri ortaokula biri ilkokula gidiyor dolayısıyla farklı okullarda okuyorlar okulla ilgili bi ihtiyac oluyor hemen işimi halledip geri donuyordum işe. Seneye de kucuk kızım ana sınıfına başlayacak. Yani daha da bolunmuş olacağım market,alışveriş vs de bana ait ama tum bunları arabasız yapmam cok zor olacak benim icin. Zaten belimden de rahatsızım ne cok ayakta kalabiliyorum ne de cok oturabiliyorum.. sormak istediğim acaba doktorum durumuma gore araba kullanabilir diye rapora goruş bildirebiliyor mu yoksa dehb olanlar ve ilac kullananlar tedavi surecince (?) ehliyetini alamıyor mu? Bilen var mı?