Merhaba kk uyeleri,benim sanırım goruşe ihtiyacım var.daha onceden actığım konulardan bileniniz varsa ve ozet gecersem 10 yıllık evliliğim bitti eşim 3 senedir aldatıyor son 1 yılında bilmeme rağmen aldatıyor.aşalama hakaret ozguvenimi yitirmem icin elinden geleni yaptı.hayatındaki kadını tuttu benim kadınlığımı anneliğimi her yonumden eleştirdi.beni verem etmeye calıştı sevgilimi hamilebıraktım sen kimsin sen onun eline su dokemezsin falan.2 cocuk var kucuk.onların yanında darptan tutunda psikolojik herturlu şiddet cocukların yanında cekinmezdi.cok şey varda ozet gectim.boşandık bitti resmiyettede henuz yeni.benim huzurlu mutlu olmamı hic istemezdi.hergun bi posta beni mutlaka paylardı.şimdi o kadar huzurlu mutluyumki benden ses cıkmadıkca o huzursuzlanmaya başladı.benim ayalarımın ustunde duracağımı tahmin etmedi.bu kadar kararlı olacağımı tahmin etmedi dik duruşum onu cok hayıflandırdı.bana brn kiramı odedim durdum diycek kadar aşaladı yıkadım pakladım doyurdum ama ben ev sahibi oda kiracı olmuş ne kadar alcakca duşunebiliyormusunuz.şimdi ben huzurluyum beni bi yerden vurcakta cocukları devletin verdiği gunlerde gormesine asla bişey demiyorum gelip goruyor ama telefon olayını cozemiyoruz.lutfen yardımcı olup fikir verirmisiniz benmi yanlışım.biz bu ayrılıktan sonra telefon olayında ben goruntulu konuşulmasını istemedim nedenide şu benim berde olduğumu adım adım izlemek gormek icin kullanıcak bide bende cocuklarla aynı evde yaşıyorum ve gorunmekten olsun kim var kim yok bilinmesinden rahatsız olurum.gittiğim heryeri neden bilsinki.konuşmayada kendisi saat konusundada hanzo olduğu icin gece 1 miş 23 muş bakmaz arar.saatli saatsiz kabul etmedim ve gunde 1 kez konuşmasına izin verdim konuyu kapattık.şimdide aradan zaman gectihuzurum batıyo kendisine ve yeni kararlar alıyo ve beni tehtit ediyo bazı durumlar var ortak devam eden işle ilgili başka yerlerden beni vurmakla tehtitediyo.benimle cocuğumun goruşme saatlerini kusıtlayamazsın kısıtlarsan bende bunu yaparım diyo.sizce ne yapmalıyım? Bıktım benle uğraşmasından.cocuğun telefon kullanmasını ozel telefon hat alarak onun uzerinden arayabilceğini soyluyor.7 yaşındaki bir cocuğun telefon kullanmasını sağlıklıbulmadığım gibi saatlisaatsiz goruntulu arama yapmak istiyorbende istemiyorum