İyi geceler..bu akşam bir beyle ilk buluşmamızı yaptık ve olumlu mu olumsuz mu anlamadım. aynı sektorde calışıyoruz ve sektor gereği aynı ortama giriyoruz ve bu ortamda yaklaşık 1 ay once tesadufen konuştuk ve benden bir şey istemek zorunda kaldı o an.sonra devamlı ayni ortamda gordukce selamlaştık.en son Carşamba gun yine karşılaştık.sonra bir tesaduf zinciri neticesinde numarasından kendisine ulaşmam gerekti (burası uzun anlatmama gerek yok) bulunduğumuz sektorde de numaralarımız kolayca bulunabilir bu arada.sonra bana kahve teklifinde bulundu.hoş biriydi,cumartesi musaitim dedim.carşamba gun,tamam ama cuma ya da cumrtesi desek olur mu yarın tekrar konuşalım dedi.perşemve o yaZdı cumartesi ben de musaitim diye.mekanı sen belirle demiştim;bugun oğlen yaZdı ve belirledik.hep ilk o yaZdı yani.beni evden almayı teklif etti aracım olduğunu bilmesine rağmen evden alıp eve bıraktı.2 saat oturduk ama konuşma cok flortoz havada gecmedi gibi geldi bana;aslında muhabbet cok guzeldi.2 saatin sonunda hesabı istesek mi dedi benden once. Mekan icin oneride bulunabilirim ama sen belirle demiştim; tam arabaya binerken,sen nereyi onerecektin dedi.bi dahakine Onerimi soylerim dedim.sadece olabilir dedi.arabadan yol boyunca konuştu.eve bırakırken apartmana girmemi beklemedi.eve girince de mesaj ya da arama olmadı.olumsuz mu yani şimdi ( bu adada hastaydı Boğazım ağrıyor demişti,ayrıca boğa burcu yani biraz ağırkanlı gibi geldi bana konuşmalarımız da hep az ve oz oldu onun yazmasını bekledim.kendimi mi avutmaya calışıyorum bilmiyorum ama hoşlansa en azından yazardı gibi geliyor.sizce olumsuz mu ?

Ekleme:konuşma sırasında ilişkiler ve evlilik uzerine genel konuşmalarımız oldu konuyu da o actı.yaşlarımız 30;evlilik icin bir girişimin olmadı mı diye sordu bir de