Her ay yanına gidiyorum o masraftan kacıyor. Sadece yakınımda oturan ablasına ziyarete geldiğinde yanıma uğradı o da ikikez. İlkinde uğramak istemedi bile ben kırılmıştım ben her ay sırf senin icin geliyorum ama sen yakınıma gelip yanıma bile gelmeyi duşunmuyorsun dedim. Geldi... İkinci defada kendiliğinden gelmek istedi. Sınavı vardı o donemde yetiştiremiyorum diye yakındı işini gordum hemde kac kez. Para istedi verdim borc (7.000 TL) ve parami ama geri verdi. Ve gecen tlf acık unutunca şeytan durttu zaten de ruyamda yilan gormuştum yatağımda ve baktığımda onun bana yoğunum diyip işini yaptırdığı gun başka bir kadinla chatten bulustugunu ogrendim. Benimkinden yana flortlesme falan yok hep kadın arayıp sorunca yazmış. Yaşı da var. Bana o kadının psikolojisi bozulan ablasını hatırlattığını kadına acıdığını soyledi ayrıca 50 yaşında ben napım sokakta gorsem donup bakmam dedi. Kizim seni sevmesem neden tayinimi senin oraya aldirayim ya cocuklarimin ikisi de bu sehirde kalacak (onceki evliliginden) duzenimi isimi birakip orada sifirdan baslayacagim dedi zaten de tayinini birlikte yaptik. Ben simdi bu adami ne yapayim. Biliyorum telefonuna bakmamaliydim o ayri konu ama bakinca da bir sey buldum zaten de yakaladi beni. Benim sorum su: Ben duygusal olarak asiri baglandim bu adama ve yas farki da var ama ne yapsam kopamiyorum. Diger iliskim bittikten sonraki duygusal boslukta onunla karsilastim daha sonra daha fazla karsi koyamadim oyle bagliyim ki karasevdaya tutuldum galiba. Bu cok kotu bir sey sozkonusu o olunca normalde mantikli bir insan olmama ragmen oyle duygusalim ki. Onu ozleyip agliyorum. Mesajima hemen cevap veremese yine agliyorum. Allah belami verdi